Bedrijfsmassage

U als werkgever wilt natuurlijk dat uw personeel gezond is en blijft.

Als uw personeel minder vatbaar is voor werkstress, overbelasting of eenzijdige belasting kan dit uiteindelijk alleen maar positieve gevolgen hebben voor uw omzet, de werksfeer, de verkoop, etc.

Over het algemeen loopt u als werkgever vaak achter de feiten aan; pas als een werknemer zich ziek meldt, bent u op de hoogte van de gevolgen van ziekte, stress, etc.

Als iemand (van buiten het bedrijf) met regelmaat op een ontspannen en vrijblijvende manier contact heeft met de werknemers, en checkt hoe het staat met de fysieke en psychische gezondheid, is het mogelijk op de zaken vooruit te lopen, en pro-actief in te spelen op signalen.

De therapeut/masseur geeft een 20 minuten durende stoelmassage. Tijdens deze sessie worden de spieren en de energiebanen gestimuleerd en ontspannen, maar wordt tegelijkertijd een mini-diagnose gesteld over de huidige gezondheid toestand. Tijdens de behandeling kan worden gesproken over het werk en de thuis situatie, en kunnen signalen worden opgevangen die duiden op bijvoorbeeld een naderend ziekte-verzuim.

Interesse in onze aanpak? Mail ons op chrisknibbe@gmail.com