Personal Training bij Studio 144 betekent: aandacht, integriteit, en gegarandeerde resultaten! De trainingen worden gegeven op de locatie in Landsmeer of op een locatie die u wenst en op tijdstippen die u uitkomt.

Afhankelijk van uw doelstelling wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethoden. Door de diversiteit en afwisseling van deze methoden is een grote vooruitgang een garantie! Omdat het lichaam snel went aan een bepaalde manier van trainen zal het zo snel mogelijk zoeken naar een manier om zo efficiënt mogelijk door de training te komen. Dit is wat je juist niet wilt, want dat houdt in dat het veel langer duurt om de gewenste resultaten te bereiken! Door de afwisseling van bewegen en intervaltraining kan het lichaam zich moeilijker aanpassen waardoor het trainingsresultaat veel beter blijkt.

Wat zijn de onderdelen die je kunt tegenkomen tijdens de trainingen:

    • Yoga: de eeuwenoude asana’s (houdingen) uit het Yoga dragen bij aan een juiste ademhaling, een scherpe geest en een sterk en soepel lichaam. Yoga Therapy maakt gebruik van yoga om blessures te herstellen, de geest scherper en sterker te maken. Misschien heb je specifieke vragen en doelstellingen die je moeilijk kunt bereiken in de groepsles; een training met je eigen leraar kan soms het verschil maken!
    • Taiqijuan en Qigong: tevens eeuwenoude bewegingen die de levensenergie (Qi) in het lichaam stimuleert en de gezondheid indrukwekkend verbetert!
    • Functionele Fitness: bewegingen en oefeningen die aansluiten bij het bewegingsapparaat, dus veel vrije bewegingen met gebruikmaking van het eigen lichaam als fitnessmachine!
    • MMA: Mixed Martial Arts is een combinatie van vele vechtsporten. Door de diversiteit en intensiteit werk je hard aan kracht, weerbaarheid, souplesse, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen!
    • MBT: Meridian Based Training is een revolutionaire trainingsmethode, ontwikkeld door Chris Knibbe. Volgens de Oosterse zienswijze zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden; Alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je hersenen (geheugen) maar ook in je lichaam. Als je geheel gezond bent, stroomt de Qi/Ki/Levensenergie vrij door alle energiebanen, of meridianen. Deze energiebanen zijn gerelateerd aan alle organen. Je organen worden beïnvloed door emoties, blessures, ziekte, etc. als deze zaken niet goed worden opgelost, ontstaat een disbalans, wat zich weer uit in uiteenlopende klachten, als hoofdpijn, rsi klachten, slaapklachten, gewrichtspijn, rugklachten, etc. Door de balans te herstellen, worden deze klachten verholpen.Merdidian Based Training gaat uit van hetzelfde holistische principe. Om daadwerkelijk de balans te herstellen, om sterker in het leven te staan, minder vatbaar te zijn voor klachten, ziekte, stress en dergelijke, is een specifiek programma nodig. Oefeningen die gericht zijn op de herstellen van de Ki/energie in het lichaam. De oefeningen lijken op de westerse fitness oefeningen, en hebben effect op je spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit, maar werken daarnaast dieper door in het lichaam, inwerkend op de meridianen. Zo wordt uiteindelijk hetzelfde resultaat bereikt als met een behandeling Shiatsu, acupunctuur of andere vorm van Alternatieve Oosterse Geneeskunst. Het verschil is alleen dat je nu zelf actief meewerkt aan het herstel!

 

Small Group Training

Sporten met je vrienden of collega’s op het moment dat het jullie uitkomt; dat is een van de voordelen van Small Group Training; persoonlijke begeleiding voor kleine groepjes. Van minimaal 2 tot maximaal 6 personen. De invulling van de les gaat in overleg: yoga, conditietraining, mma-training, etc.

 

Tarieven  De trainingen worden in principe gegeven in de studio, maar kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden! In het nabij gelegen natuurgebied Het Twiske, bij u thuis, op het werk, etc. Bij de trainingen binnen Landsmeer en Amsterdam worden geen extra vervoerskosten berekend.

[rpt name=”personal-training”]