> Testimonials

Testimonials

Sadhaka cursussen en behandelingen Shiatsu en Pranic Healing

Zomer 2016

 

“Chris en Michelle zijn een ‘gouden duo’. Elkaar aanvullend en steeds een ander facet belichtend voor tai chi en yoga img_9688waardoor er een prachtig geheel ontstaat. Heel veel toewijding, aandacht en betrokkenheid. Nooit is er stress om tot een eindresultaat te moeten komen. De shiatsu en pranic healing behandeling was heel bijzonder, voor het eerst heb ik echt mijn energetisch lichaam gevoeld!”

Liefs, Dik

“Dankjewel Michelle en Chris voor de geweldige behandeling. Wat een mooie combinatie tussen Shiatsu, fysieke aanraking en energetische behandeling via Pranic healing. Het stukje informatie over de chakra’s was heel fijn, houvast voor later. Het heeft veel losgemaakt en Michelle en Chris gaan hier heel liefdevol mee om. Ik merk dat de organen die ‘ stillagen’ weer actief zijn gemaakt en dat ‘ overbodige energie’ mijn lichaam verlaten heeft.”

Dankjewel! Shirley

“Michelle en Chris heb ik ervaren als zeer zachtaardige en betrouwbare mensen. Ze benaderen ieder mens met liefde, respect en een open hart. Door deze liefdevolle houding kon ik me stapje voor stapje overgeven aan de behandeling. Hierna voelde ik mij zacht, open en geliefd.”

Dankjewel daarvoor! Mirjam

“Dankjewel Chris en Michelle voor deze fijne week. En ook voor de behandeling. Het was een hele fijne ervaring en jullie zijn een lichtend voorbeeld!”

Nogmaals heel erg bedankt en tot ziens, Wendy

“It was amazingly beautiful to meet you on my path. Thank you for sharing the good energy and the amazing session. Lots of love for you both and your family.”

Love, Anita

“Jullie duo behandeling is ronduit geweldig lieve Chris en Michelle! Jullie vullen elkaar zeer goed aan. Mijn rugpijn was helemaal weg en ik had meer energie na de behandeling. Jammer dat een wekelijkse behandeling niet kan aangezien ik in België woon.. Maar zeker tot ziens!”

veel dank en liefs, Coralie

“Zonder veel verwachtingen kwam ik naar Frankrijk. Nu 7 dagen later voel ik me enorm verrijkt en ben ik overweldigd in img_9637positieve zin door jullie workshop. De combinatie die jullie leggen tussen Tai Chi, de chakraleer, vechtkunst, energiewerk is echt heel erg bijzonder en heeft mij veel geleerd. Niet alleen over die onderwerpen maar vooral ook over mezelf. Daarmee voelt dit echt als een groot cadeau dat ik van jullie heb gekregen. Bedankt! Grote waardering heb ik voor de wijze waarop jullie werken, vol passie en alle rust met de natuur, in contact met ons de cursisten. Jullie vullen elkaar goed aan. Een magisch duo of trio… ;)”

Tot een volgende keer! Richard

“Bedankt voor de fijne en leerzame week en de mooie inzichten die ik heb gekregen! Verder sluit ik mij geheel aan bij de woorden van Richard! ”

Liefs, Miranda

“Ik kwam hier aan met hele hevige pijn aan mijn linkerheup. Ik heb een fijne behandeling gehad en was daarna lekker thuis. Ik voelde echt met de dag meer verbetering en ik kon er zelfs weer op liggen en weer beter lopen! Alles heeft zich weer op een rijtje gezet. Nu na de tweede behandeling ervaar ik een nog diepere rust.  Kon alles nog meer loslaten en ben nog rustiger geworden. Vind jullie samen heel liefdevol en heel zorgzaam, prettig om bij jullie aanwezig te mogen zijn. Jammer dat jullie alweer weg gaan! Bedankt voor alles en veel succes voor jullie en de baby.”

Heel veel liefs van Jaqueline. 

“Wederom bedankt voor deze twee mooie weken. Als eerste de kunst week en daarna crea en tai chi. Ik was niet bekend met Tai Chi maar Chris en Michelle wisten het voor mij tot leven te wekken! Ze zijn een zeer inspirerend paar. Ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn.”

Nogmaals bedankt, Wendy img_2803

 

“Dit is alweer mijn tweede jaar en wat was het weer fijn! Thuiskomen een beetje… ja toch wel!Jullie zijn zulke warme, lieve mensen en ook in de allerlaatste cursusweek blijft het niveau heel erg hoog! de behandeling van Chris en Michelle was top!”

Bedankt en tot volgend jaar, Carolie (die Belgische) 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.